Over de boot

Innuendo is een gezellige vakantieboot waar je op kan logeren. Alles wat je nodig hebt voor een fijn verblijf is aanwezig. Genieten van de natuur, de stilte, de sterrenhemel, ondergaande zon, het is écht een belevenis vanop het water.
Je waant je op de Innuendo al snel kapitein/matroos op je eigen schip! De boot is helemaal voor jou, dus eigenlijk hebt je een privé huisje op het water ter beschikking!

Je kan er met 3 personen comfortabel overnachten: 2 in de voorpunt, en een extra bed (1m breed, dus kan eventueel voor 2 kinderen) op de banken. Willen jullie met meer dan 3 personen komen, contacteer ons dan, we proberen voor een oplossing te zorgen.

Bij mooi weer kan de kuiptent helemaal open, en je kan uiteraard zonnen op het dek, maar als het eens wat minder is, kan het achterdek (de kuip dus) afgesloten worden met de tent, zodat je ook bij minder weer warm, droog en gezellig zit. In de kuip is een tafel waaraan je kan aperitieven en eten. Als het te fris is, zet je gewoon de verwarming aan.

Beneden is een grote tafel met zitbanken en een kitchenette. Je kan er uiteraard je eigen potje koken: er is een koelkast met vriesvak, Dolce Gusto koffiezet, microwave, 2-pits kookvuur, waterkoker, servies, bestek, enz…  Ook kan je, als je dat wil, een veilige BBQ (Cobb) lenen.

Er is een DAB-radio, een smart-tv met dvd-speler (geen klassieke TV-antenne) en een ruime selectie dvd’s. Via de WIFI van de jachthaven kan je eventueel met je smartphone, pad of laptop TV kijken.
Er zijn ook enkele gezelschapsspelletje aan boord.