Omgeving en activiteiten

Voor boodschappen kan je terecht in Steenbergen, op zo’n goede 4km van de boot. Daar zijn verschillende supermarkten en kleinhandels.
Voor verse broodjes en verse groenten hoef je niet zo ver: je kan hiervoor dagelijks terecht op de boerderij vlakbij de jachthaven.

Wil je liever niet zelf kokkerellen? Op wandelafstand zijn enkele goede restaurants met mooie terrassen. Best even reserveren want het is er vaak druk. Adressen en telefoonnummers vind je aan boord of hieronder op de websites.

Op het haventerrein zijn verschillende leuke en avontuurlijke speeltuinen voor de kinderen. Aan de pannenkoekenboerderij vlakbij is ook een minigolf, een reuzegroot springkussen, nog een speeltuin, kinderboerderij, en een spannende kabelbaan.
Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes in de buurt. Aan boord van de Innuendo vind je een boekje met de bezienswaardigheden in de buurt.

Kano’s kan je huren bij camping De uitwijk, net over de toegang tot de jachthaven. Je kan naar Benedensas peddelen om het historisch sluisje te bezoeken, of er een hapje te gaan eten. Je kan ook naar Steenbergen om boodschappen te doen, of je kan op de Steenbergse Vliet ook gewoon genieten van de ongerepte natuur.

In de jachthaven kan je fietsen huren. En wil je in stilte gaan varen om van de natuur te genieten, kan je daar ook terecht voor het huren van een ‘fluistersloep‘ .

Algemene toeristische info:

https://www.vvvbrabantsewal.nl/

Eten en drinken:

benedensas

pannenkoekenboerderij

’t Goeleven

Thee en koffiehuis (ook dagelijks verse broodjes): Boerderijwinkel en theetuin Zuiderhof (naast pannenkoekenboerderij)

Activiteiten:

Kano huren

Bowling

Golfen (en andere buitenactiviteiten) aan Heense Molen